Ο τρόπος πληρωμής επιλέγεται από τον χρήστη και περιλαμβάνει αντικαταβολή, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και κατάθεση/έμβασμα σε τράπεζα. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος διεκπεραιώνονται από την τράπεζα «Eurobank». Η διαδικασία πληρωμής γίνεται με βάση τους όρους του παρόχου των σχετικών υπηρεσιών. Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα δεν ευθύνεται για τους όρους διεκπεραίωσης αυτών των συναλλαγών ή τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων που υιοθετεί ο ανωτέρω πάροχος, με τον οποίο συνεργάζεται για την ολοκλήρωση των εμπορικών συναλλαγών.

Πληρωμή με αντικαταβολή

Εφόσον ο χρήστης επιλέξει πληρωμή με αντικαταβολή, η πληρωμή των προϊόντων της παραγγελίας γίνεται από το χρήστη κατά τη στιγμή της παράδοσης του, με μετρητά που παραδίδονται στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών, ο οποίος παραδίδει το προϊόν.

Για πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει επιβάρυνση ένα ευρώ και ογδόντα λεπτά (1,80€).

Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Για πληρωμές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, ο πελάτης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα δεν ευθύνεται για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων που υιοθετούν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί με τους οποίους συνεργάζεται για την ολοκλήρωση των εμπορικών συναλλαγών ή/και για κάθε πταίσμα αυτών.

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα δεν αποθηκεύει τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών που εισάγετε κατά την παραγγελία σας.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Η πληρωμή μπορεί να διενεργηθεί και με τραπεζική κατάθεση στον εξής τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας

«Eurobank»:GR3802600740000610201171181

Παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία τον Κωδικό Παραγγελίας. Η κατάθεση θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ειδάλλως θεωρείται άκυρη. Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί σε λογαριασμό της Τράπεζας Eurobank που αναγράφεται στην επιβεβαιωμένη παραγγελία σας.

Αν η μεταφορά των χρημάτων γίνεται από άλλη Τράπεζα, πρέπει να επιλέγετε το σύνολο των τυχόν εξόδων να επιβαρύνουν τον αποστολέα. Παρακαλούμε κάνετε αυτή την επιλογή κατά την πραγματοποίηση της μεταφοράς, καθώς η παραγγελία σας δεν μπορεί να εκτελεστεί διαφορετικά.